Billingen Seterpensjonat

Foto: Yngve Ask

Overnatting med historisk sus

Billingen Seterpensjonat

Foto: Yngve Ask

Overnatting med historisk sus

< Forrige spisested

Neste spisested >

Produsent og spisested

Billingen Seterpensjonat,
Stensgård

Skjåkvegen 4073, 2690 Skjåk

+47 993 08 030

På Billingen Seterpensjonat er kultur-, mat – og naturopplevelsene mange – og korteiste. Med elva Tora brusende forbi ligger pensjonatet og kafeen som et eventyrlig pusterom, et steinkast fra riksveg 15. Inne får du hjemmelagd lokalmat, seterhistorie, gjestfrihet og tømmervegger med sjel. 

Plassen er et naturlig stoppested for vegfarende og et flott utgangspunkt for fjellturer. På Billingen serveres kjøttkaker lagd av egne charolaise kjøttfe, hjemmelagde elgkarbonader, spekemat, store vafler, smørbrød eller flere retters middag på bestilling. 

Stensgård er en gammel gard med flere freda hus fra slutten av 1500 tallet. Gardsdrifta består av ammekuproduksjon med rasen Charolaise og sau. Charolais er blant verdens eldste kjøttferaser. Kuflokken i Stensgård er ute på beite store deler av året, men på den kaldaste vinteren er de inne i fjøset. 

Du kan kjøpe med deg lokalprodusert mat fra garden vår, Stensgård, eller fra andre produsenter i Gudbrandsdalsmat. Opplev en smak av Skjåk og Gudbrandsdalen lagd med hender og hjerte.

< Forrige produsent
Neste produsent >

Billingen Seterpensjonat