Kompetansekurs

«Fra Rått til Godt»

Veien til maten –

Lillehammer 13. januar

 

 

 

 

 

Inspirasjon og bevissthet om råvarer produsert i Gudbrandsdalen

Det dyrkes, spirer og gror i det gunstige jordsmonnet i Gudbrandsdalen. Mange lokale produsenter tilbyr råvarer med høy kvalitet, og dette ønsker vi å inspirere flere kokker til å benytte i matlagingen rundt på spisestedene i Gudbrandsdalen.

Kundene er mer enn noengang opptatt av hva de spiser, hvordan maten er tilberedt og hva den inneholder. Lokale råvarer representerer rene, naturlige og kortreiste smaker, og kommer med en historie. 

– Hva vet DU om råvarene og de lokale produsentene nær deg?

– Hvilken merverdi kan DU skape for dine gjester ved å fortelle historien om maten?

– Hvordan får DU tilgang på disse lokale råvarene?

RÅTT OG GODT – Veien til maten er eventet hvor du kan lære mer, bli inspirert og inspirere andre!

Matkasser 

Kokken Tor