Kokkene og råvarene

 

Kokkene og råvarene

Inspirasjonsdag

«Fra Rått til Godt»

Veien til maten 

Planlegges når vi kan møtes igjen…

 

 

 

 

 

Inspirasjon til oppskrifter med råvarer fra Gudbrandsdalen!

Det dyrkes, spirer og gror i det gunstige jordsmonnet i Gudbrandsdalen. Mange lokale produsenter tilbyr råvarer med høy kvalitet, og dette ønsker vi å inspirere flere kokker til å benytte i matlagingen rundt på spisestedene i Gudbrandsdalen.

Kundene er mer enn noengang opptatt av hva de spiser, hvordan maten er tilberedt og hva den inneholder. Lokale råvarer representerer rene, naturlige og kortreiste smaker, og kommer med en historie. 

– Hva vet DU om råvarene og de lokale produsentene nær deg?

– Hvilken merverdi kan DU skape for dine gjester ved å fortelle historien om maten?

– Hvordan får DU tilgang på disse lokale råvarene?

RÅTT OG GODT – Veien til maten er eventet hvor du kan lære mer, bli inspirert og inspirere andre!

Denne inspirasjonsdagen vil bli arrangert når omstendighetene tillater det…

 

Matkasser 

Kokken Tor