Bessheim Fjellstue

PHoto: Scanout

Accommodation and local food

Bessheim Fjellstue

PHoto: Scanout

Accommodation and local food

< Previous producer

Next producer >

Restaurant and accommodation

Bessheim Fjellstue

Sjodalsvegen 2977, 2683 TESSAND

+47 612 38 913

Bessheim Fjellstue ligger like ved Besseggen i Jotunheimen. Sentralt plassert ved fylkesveg 51 over Valdresflya, har vi siden 1890 losjert og servert fjellvandrere og reisende langs den Nasjonale turistvegen. Bessheim har rom, utleiehytter og matservering.

På Bessheim serverer vi god norsk tradisjonell mat. Vi byr på reinsdyrkjøtt fra Vågå Tamrein, hjort og elg fra lokale jegere, og fjellaure fra de mange gode fiskevannene i Jotunheimen.

Hver morgen er det frokostbuffet der gjestene kan smøre nistepakke og få fylt termosen til dagens tur. På dagtid serveres middag fra a la carte meny, og på kvelden tilbyr vi en god 3-retters middag mellom 18.30 og 20.30. Til maten kan du prøve ei flaske lokalt øl «Høgruta» fra Lom Bryggeri eller «Besseggøl» fra Hubertus Bryggeri. Eller ei flaske vin fra de lokale vinimportørene Bertel & Martens.

I helgene om høsten byr vi på rømmegrøt og spekematbuffet med dessertbord på fredagskvelder, og en stor buffet med varme og kalde retter hver lørdag kveld. Det er fint om du bestiller på forhånd.

< Forrige produsent
Neste produsent >

Bessheim Fjellstue