Brimi Sæter

Foto: Cathrine Dokken

Seterprodukter

Brimi Sæter

Seterprodukter

< Forrige produsent

Neste produsent >

Produsent og spisested

Brimi Sæter

Smørlivegen, 2685 Garmo

+47 40 07 51 53

Brimi Sæter produserer og selger tradisjonelle seterprodukt frå Gudbrandsdalen. Sæterost, rømme, smør, spekepølse, salami, kjøtt av sætergris, lam, kalv & urfe er noen av produktene du kan få kjøpt og smakt. Sæterosten har fått priser under oste VM i Bergen 2018 og NM i gardsost 2016.

Å ta med seg dyra på fjellbeite sommerstid har vært en viktig del av norsk landbruk i fleire hundreår, og seterdrift er en viktig del av den norske kulturarven. Brimi sæter har vært i tradisjonell drift så lenge folk kan huske. Alle dyra på setra er viktige for oss, og hver enkelt fortjener å leve et godt liv. På setra får de god plass, frisk luft og godt stell.

Seterkafeen er åpen fra ca. 20. juni til 20. august, og byr på seterkost som rømmevafler, rømmegrøt/spekemat og god gammeldags kjøttsuppe med godt hjemmebakt brød/ hardbrød til.

Brimi Sæter er kjent for sin 4-retters Skråpå-tå meny. På hjemmesmidde bordgriller byr vi deg på ei stemningsfull opplevelse rundt langbordet på låven. Du smelter din egen ost, og får servert mange gode smakar fra dyra på setra.

< Forrige produsent
Neste produsent >

Brimi Sæter