En reise i…

Smaker produsert med hjertet

 

Fra sør til nord

i Gudbrandsdalen

 

Møt stolte verter med hjerte for kvalitet, tradisjon og nyskapning!

Hva har Hans og Ola på Brimi Sæter og Jannicke og Henrik på Skåbu Fjellhotell til felles?

– De er genuint opptatt av å ivareta mattradisjoner, utvikle nye smaker og servere mat med kvalitet.
– De brenner for at dyrene har et godt og verdig liv.
– De har et hjerte for å formidle historien og skape unike måltidsopplevelser for gjestene.
– De ønsker å utnytte og ivareta natur og kultur til det beste for kommende generasjoner.

På både Brimi Sæter og Skåbu Fjellhotell kan du oppleve det gode liv i fjellet hvor natur, dyr og mennesker lever i harmoni. Den friske lufta og det rene vannet gir grobunn for gode råvarer av høy kvalitet! Maten produseres etter gamle metoder, men smakene er nye og spennende. På kveldstid serveres gourmetmåltid (3 eller 4-retter) basert på egne råvarer fra seter, gård eller jakt. Du kan overnatte og nyte naturopplevesene og roen.

Besøk flere av produsentene og spisestedene i Gudbrandsdalen og bli bedre kjent med verdens beste råvarer! 

Foto av mat på steinhelle
Foto av Brimi sæter utendørs
Budeie serverer mat til mann i dress. Gammelt foto fra seter.