Nermo Hotell

Historisk hotell med lange tradisjoner

Nermo Hotell

Historisk hotell med lange tradisjoner

Nermo Hotell

Historisk hotell med lange tradisjoner

< Forrige spisested

Neste spisested >

Spisested og overnatting

Nermo Hotell

Nermosvingen 56, 2636 Øyer

+47 61 27 55 80 

Nermo Hotell er et familiedrevet hotell med lange tradisjoner. I snart 150 år har reisende søkt hit. Johannes Nermo er i dag femte generasjon eier. Hotellet ligger i kort avstand til alpinbakken i Hafjell og har egen golf- og puttinggolfbane, i tillegg til driving range og utendørs oppvarmet svømmebasseng på sommeren.

Nermo Hotell var opprinnelig en storgård, der det stadig kom reisende innom. Noen var sultne og tørste og ville ha mat og en god seng. Andre hadde med seg fangst fra fjellet: Rype, ørret og elg. På gården ble det dyrket korn og poteter. I skogen var det sopp og bær. På Nermo er vi derfor vant til å lage mat fra bunnen av, med de råvarene vi finner i nærheten. Vi serverer elg fra egen eiendom og lager kraften fra bunnen. Vi har egen gris som går ute på Hornsjøseter hele sommeren og lager vår egen spekeskinke som henger på Stabburet. Nermo Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Hele året serverer vi god, norsk hjemmelaget mat med stuttreiste råvarer. Våre elgkarbonader og husets eplekake er godt kjent, og vi serverer gjerne en flaske lokalbrygget øl til.

Med 31 unike rom, 2 Drengestuer, 53 utleieleiligheter, Skandinavias eneste 18-hulls puttingbane og nærhet til Hafjell og Lillehammer er Nermo et godt sted å være.

< Forrige produsent
Neste produsent >

Nermo Hotell