Pellestova Hotell

Foto: Sondre Hemstad

Matopplevelser på toppen av Hafjell

Pellestova Hotell

Matopplevelser på toppen av Hafjell

< Forrige spisested

Neste spisested >

Spisested og overnatting

Pellestova Hotell

Hundersætervegen 910, 2636 Øyer

+47 61 27 45 00

På toppen av Hafjell, direkte inn i høyfjellet, ligger nybygde Pellestova Hotell. Serveringsstedet Pellestova har eksistert siden 1946 da Pelle Skalmstad (1919-1990) tok med seg det kasserte grisehuset fra gården i Øyer, og satte det opp på den beste beliggenheten han fant på Hundersetra i Øyerfjellet. 

Maten på Pellestova Hotell er noe av det viktigste for oss, og vi tilstreber alltid å servere god mat med kortreiste råvarer. Våre kokker kombinerer norsk tradisjonskost med internasjonale trender og leken kreativitet. Vi ønsker at maten i vår restaurant skal være mer enn bare mat – det skal være en opplevelse. Vårt vinkart består av over 300 viner og våre servitører hjelper deg gjerne med å finne en vin som passer perfekt til ditt måltid.

I ukedagene tilbyr vi 3-retters menyer, hvor du kan velge mellom dagens kjøtt eller fisk til hovedrett. I helger har vi en større a la carte meny.

Fra Pellestova har du flott utsikt utover Øyerfjellet med fantastisk turterreng og skiløyper rett utenfor døra. Hotellet har 40 rom, hvorav 12 fjellsuiter med egen badstue. 

< Forrige produsent
Neste produsent >

Pellestova Hotell