Ruten Fjellstue

I vakre Espedalen

Ruten Fjellstue

I vakre Espedalen

< Forrige spisested

Neste spisested >

Spisested og overnatting

Ruten Fjellstue

Espedalsvegen 2418, 2658 Espedalen

+47 61 29 73 20

Ruten Fjellstue er en ekte norsk fjellstue med historie i veggene beliggende øverst i Espedalen med en fantastisk utsikt mot Jotunheimen. Vertskapet, Berit og Arthur, byr på god mat, tradisjonsrike lokaler og en hyggelig atmosfære. Maten på Ruten lages av Berit, og er basert på lokale råvarer, inspirert av tidligere gererasjoner og videreutviklet med ny kunnskap.

 På Ruten Fjellstue benytter vi råvarer og produkter produsert i Gudbrandsdalen. Gjennom Gudbrandsdalmat SA får vi tak i grønnsaker, urter og krydder fra Aukrust i Lom, røkt, gravet og fersk sik og ørret fra Espedalen, spekemat fra Lom og Sjåk, lam fra Bjørn Gillebo i Espedalen, storfe og vilt fra Gudbrandsdalen osv.

Ruten Fjellstue har eget bryggeri, Espedalen Fjellbryggeri. Her brygger Arthur forskjellige øl for servering fjellstua. Hele vinteren tilbyr vi ølsmaking med øl fra bryggerier i Gudbrandsdalen med fokus på fjellbryggeriets produkter.

Ruten Fjellstue har tilsammen 24 rom med dusj og toalett av enkel standard. Eller du kan velge å bo i Norges eneste Elgtårn, og få en spektakulær naturopplevelse utenom det vanlige. I elgtårnet kommer du tett på natur og dyreliv med sjanser for et møte med «skogens konge». 

< Forrige produsent
Neste produsent >

Gjendesheim Turisthytte