Bonden Sylte

Foto: Line Dammen

Gris og boergeit i Kvitfjell

Bonden Sylte

Gris og boergeit i Kvitfjell

< Forrige produsent
Neste produsent >
Produsent

Bonden Sylte,

Myrvoll gård

Myrevegen 13, 2634 Fåvang

+47 412 46 083

Bonden Sylte produserer kjøttvarer fra utegående griser og boergeiter fra gården i Kvitfjell i Gudbrandsdalen.

Gunhild og Ole Asmund Sylte eier og driver gården Myrvoll. Visjonen er å produsere mat på lag med naturen, noe vi mener gir god helse for både folk og dyr. Vi tilbyr ureist gourmet grisekjøtt og boerkjekjøtt med naturlig høy kvalitet til deg som verdsetter unike produkter. Kjøttet du kjøper av oss har vi fulgt fra jord til bord. Vi har bred faglig og erfaringsmessig bakgrunn innen landbruk og helse med fokus på kvalitet i alle ledd.

Høy kvalitet innebærer at kjøttet er rent og smakfullt, marmorert, saftig og mørt. Det oppnås ved at grisen har gått ute og brukt sine muskler og naturlige instinkter. Grisene skal leve et fritt liv med minimalt stress og høy trivsel. De får grave i jorda, rulle seg i søla, spise grass, røtter og insekter.

Boergeitene får bruke sine instinkter til å gå ute store deler av året, klatre i fjellet, leke seg med hopp og sprett, spise urter, kvist og gras som de finner i naturen. De bruker musklene sine til å klatre i bratte fjellveggen opp mot Kvitfjell sine alpinløyper, og gir seg ikke før de kommer til toppen.

< Forrige produsent
Neste produsent >

Bonden Sylte