Drengestua Kafé

Bjørnsons pannekaker og egenprodusert sjokolade

Drengestua Kafé

Bjørnsons pannekaker og egenprodusert sjokolade

< Forrige spisested

Neste spisested >

Produsent og spisested

Drengestua Kafé
Varde sjokoladefabrikk

 

Aulestadvegen 12, 2656 Follebu

+47 47 37 12 91

I Drengestua kafé serverer vi hjemmelagd mat og kaker i historiske omgivelser ved Aulestad Museum. På gården Aulestad i Gausdal fant Karoline og Bjørnstjerne Bjørnson roen, samtidig som de var opptatt av å ta imot gjester fra både inn og utland. Vi ønsker å videreformidle den hyggelige atmosfæren og gjestfriheten de to stod for. Besøker man Aulestad i sommer halvåret kan man også nyte den historiske hagen, få en omvisning i hjemmet eller ta med barna på oppdagelsesferd på tunet.

Kaféen serverer enkle lunsjretter, hjemmebakte kaker, is, sjokolade, godt drikke og ikke minst våre populære kanelsnurrer. De har fått det passende navnet Gledens gjærbakst etter Bjørnson sitt kjente sitat ‘Glede drar glede med seg’! For driverne av kaféen finnes det også et krav fra alle gausdøler om at det skal serveres blåbærpannekaker. Ikke så rart da dette sies å være en av Bjørnsons favoritt retter. Pannekakene er også svært populære blant våre yngste gjester.

Aulestad egner seg godt til møter, og vi leverer catering. Vi serverer også mat til arrangementer i de flotte lokalene på Aulestad. Her kan man feire alt fra dåp til konfirmasjon og bryllup i bonderomantisk stil. Maten lager vi med interesse for lokale og tradisjonelle råvarer. I Folkestua drifter vi også vår egen lille sjokoladefabrikk – Varde sjokolade!

 

< Forrige produsent
Neste produsent >

Drengestua Kafé