Flye1369

Lokalmat med utsikt

Flye1369

Lokalmat med utsikt

< Forrige spisested

Neste spisested >

Spisested

Flye1369

 

Bygdinvegen 5795, 2953 Beitostølen

+47 416 66 301

Serveringsstedet Flye1389 ligger spektakulært til på toppen av Nord-Europas nest høyeste fjellovergang Valdresflye. Stedet er bygd av Nasjonale Turistveger som ett av tre arkitektoniske ikonpunkt i Norge, og serverer en meny tuftet på lokale råvarer fra Gudbrandsdalen og Valdres. 

Vertskapet er opptatt av at maten som serveres skal være lokalt håndverk av høy kvalitet, som gjenspeiler naturen du kommer for å oppleve på Norges tak. Krydret med sesongens smaker. 

– Her vil vi at du skal spise maten med god samvittighet. Vi vet hvor den kommer fra, og vil gjerne formidle det til deg som er vår gjest, sier vertskap Anne Taagvoll og Marius Haugaløkken. 

Ambisjonen er å utvikle Flye1389 til et attraktivt serveringssted og aktivitetsbase i tett samspill med driften de allerede har på Gjendesheim en kort svipptur nordover fra Valdresflye. 

– Dersom gjestene ønsker en helaften på Flye1389 vil vi være behjelpelige med transport, enten det er fra Gjendesheim, Beitostølen eller andre nærliggende overnattingssteder. 

 

< Forrige produsent
Neste produsent >

Flye1369