Sygard Grytting

Foto: Didrik Stenersen

Autentisk mat og overnatting

Sygard Grytting

Foto: Ian Brodie

Autentisk mat og overnatting

< Forrige spisested

Neste spisested >

Spisested og overnatting

Sygard Grytting Gardshotell

Kongsvegen 999, 2647 Sør-Fron

+47 61 29 85 88

Sygard Grytting Gardshotell er en levende gard i full drift med 700-årig losjitradisjon i samme slekt. Garden tilbyr historisk overnatting med måltider basert på lokal mattradisjon i ei autentisk ramme.

På Sygard Grytting står måltidene i stil med omgivelsene. Råvarene er hovedsaklig basert på garden og områdets produksjon, og maten blir laga fra grunnen av. På menyen står retter av lam, elg, rein og fjellfisk. Supper og sauser blir lagd av skikkelig kraft. Garden tilbyr spesialsortiment av gardens lam og egendyrkede økologiske poteter. Dessertene er basert på bær og frukt fra egen hage. Spesialiteter er «sø» og «kål», – tradisjonsrike lokale supperetter. Brød, flatbrød og kaker er hjemmebakt, og syltetøy er gardens egenproduserte.

Sygard Grytting har et aktivt landbruk, her dyrkes og videreforedles egne råvarer som danner grunnlaget for måltidene. Lam som går hele sommeren på fjellbeite, fjellfisk fra fjellvann i nærheten av setra, grønnsaker, urter og bær fra egen hage er blant gårdens råvarer.

I sommersesongen tilbys middag med omvisning, overnatting og frokost for enkeltreisende og små grupper. Eller i året tilbys skreddersydde opplegg for grupper av ulike størrelser.

< Forrige produsent
Neste produsent >

Sygard Grytting